Völler o Spahiću: Nećemo dozvoliti nikome da okalja klub!

Sportski direktor Bayera

Völler o Spahiću: Nećemo dozvoliti nikome da okalja klub!

Kako prenose njemački mediji, rukovodstvo Bayera iz Leverkusena ozbiljno razmišlja o raskidu saradnje sa bh. reprezentaticem Emirom Spahićem.

Iskusni defanzivac našao se u centru skandala zbog učestvovanja u tuči nakon utakmice četvrtfinala DFB Pokala, a konačna odluka o njegovoj sudbini bit će objavljena najkasnije do sutra. 

"Konačnu ćemo odluku objaviti do ponedjeljka. Spahić je igrač pod ugovorom, ali naši advokati razmatraju sve opcije", kazao je sportski direktor Bayera Rudi Völler i dodao:

"Emiru je žao, ali nikome nećemo dozvoliti da uništi i okalja klub i naše dobre igre u proteklim sedmicama. Niko nema to pravo", zaključio je Völler.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podršku Spahiću u teškim trenucima pružili su i navijači tima iz Leverkusena, poručivši transparentom: "Spahić je jedan od nas!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.