Vori: Ova utakmica je bila smiješna

Hrvati nezadovoljni suđenjem

Vori: Ova utakmica je bila smiješna

Hrvatska ponovo nije uspjela ući u finale EP za rukometaše. Domaća Danska je slavila u utakmici u kojoj je Hrvatska vodila većim dijelom meča, ali nije uspjela zadržati vodstvo do kraja. 

Jedan od najstarijih igrača reprezentacije Hrvatske Igor Vori bio je ljut na njemačke sudije, a na pitanje jednog danskog novinara šta misli o suđenju, Vori je ironično odgovorio:

"Je li to trik pitanje? Ova utakmica je bila smiješna. Ja možda nisam objektivan, ali ovo nije bilo normalno suđenje", bio je ljut pivot hrvatske reprezentacije. 

"S takvim sucima nismo mogli pobijediti. Čestitam svojoj momčadi na velikom poslu u nemogućim uvjetima. To je apsolutno nevjerojatno", rekao je Vori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti