Voša od prodaje Stevanovića očekuje više od dva miliona €

Srbijanski mediji ga sele iz Novog Sada

Voša od prodaje Stevanovića očekuje više od dva miliona €

Adnan Beganović

Prije nekoliko dana fudbaleri Vojvodine otišli su na zimski odmor, a srbijanski mediji pišu da bi novosadska momčad u nastavak sezone mogla ući sa znatno izmjenjenim igračkim kadrom.

Srbijanski mediji danas pišu da će Vojvodina u nastavak sezone ući sa znatno izmjenjenim igračkim kadrom, a kao jedan od onih koji će gotovo sigurno napustiti Vošu je i naš reprezentativac Miroslav Stevanović.

Navodno će Vojvodina klupsku kasu napuniti prodajom Stevanovića, koji prema pisanju srbijanskih medija čeka finaliziranje transfera sa nekim od njemačkih klubova.

Također se navodi da čelnici Vojvodine od Stevanovićeve prodaje očekuju nešto više od dva miliona eura.

U kalkulacijama za odlazak iz Novog Sada ne spominje se ime Nemanje Bilbije, koji ima ugovor sa Vošom do kraja naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.