Vrabac: Naša velika borbenost urodila je plodom

Bh. reprezentativac nakon prijateljske utakmice

Vrabac: Naša velika borbenost urodila je plodom

D. Rakanović

Seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Sarajevu savladala Bjelorusiju sa 81:62. 

Nakon susreta bh. reprezentativac Adin Vrabac bio je zadovoljan igrom i rezultatom u prvoj prijateljskoj utakmici pred pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

"Zadovoljan sam, mi smo mnogo željeli pobjedu jer nam je ovo prva utakmica. Ova pobjeda je bitna i za nas i naše navijače da ostavimo dobar utisak, naravno mislim da smo to večeras uspjeli. Prije svega, bitno je da je to došlo iz našeg dobro rada u prethodnim danima i naša velika borbenost urodila je plodom. Ja sam zadovoljan ovom utakmicom", rekao je Adin Vrabac. 

Bh. reprezentativac smatra da ekipa još uvijek nije dostigla maksimum fizičke spreme. 

"Mislim da smo se odlično spremili, ali ne bih rekao da smo na našem maksimumu jer smo još uvijek u pripremnom peridu i da će to biti još bolje. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Bjelorusije, ja očekujem istu borbenost i vjerujem da to možemo pokazati. Očekujem i reakciju Bjelorusije koja će sutra sigurno igrati mnogo snažnije i agresivnije. Očekujem da će sutra biti teža utakmica", rekao je Vrabac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi