Vrabac: Želio bih produžiti ugovor sa Partizanom

Bh. košarkaš blista u dresu Beograđana

Vrabac: Želio bih produžiti ugovor sa Partizanom

D. Vejo

Bosanskohercegovački košarkaš Adin Vrabac igra sjajno u dresu Partizana ove sezone.

Krilni košarkaš crno-bijelih ima sezonu za pamćenje, a meč karijere kada je u pitanju beogradski tim svakako je odigrao protiv Zielona Gore. 

Zadovoljstvo igranja u dresu Beograđana ne krije, a kako kaže, ugovor bi želio produžiti.

"Imam ugovor sa Partizanom do kraja sezone. Ali ja ne razmišljam mnogo o tome. Moja želja je da isti produžim, iako još uvijek nismo pričali ništa konkretno na tu temu", kazao je bh. košarkaš, Adin Vrabac.

Pitanje oko dočeka nove godine, bilo je neizbježno ako uzmemo u obzir da će predstojeći dani biti u ruhu novogodišnjih praznika.

"Još uvijek moji saigrači i ja ne znamo gdje ćemo za doček. Nemam ženu kao neki igrači, tako da u porodični provod sigurno neću", isitče kroz smijeh igrač Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti