Vraća se Philipp Lahm, ali ne u Bayern?
Foto: EPA

Ozbiljno razmatra mogućnost povratka na teren

Vraća se Philipp Lahm, ali ne u Bayern?

M. Šljivak

Legenda minhenskog Bayerna Philipp Lahm mogao bi se vratiti fudbalu.

Iako je na kraju prošle sezone odlučio da okači kopačke o klin, čini se da legendarni defanzivac ne može bez fudbala, te ozbiljno razmišlja o povratku na zeleni teren.

Lahm na stolu ima dvije ponude i obje dolaze iz Hamburga. Žele ga HSV i St. Pauli i prema navodima njemačkih medija, 33-godišnji fudbaler ozbiljno razmišlja da jednu od ponuda i prihvati.

Andreas Retting, čovjek koji je zadužen za dovođenje igrača u St.Pauliju, poslao je službenu ponudu Lahmu.

"Želim napraviti veliki transfer", rekao je Retting, koji je Lahmu ponudio ugovor na godinu dana uz mogućnost dodatnog produženja saradnje.

Velikan iz Hamburga, ekipa HSV-a, također ima namjeru da ponovo aktivira bivšeg reprezentativca Njemačke i navodno su mu već ponudili saradnju.

Philipp Lahm je odigrao preko 500 utakmica za Bayern, ali je na kraju prošle sezone odlučio da se oprosti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tokom karijere je osvojio sve moguće trofeje, a pored Bayerna igrao je i dvije sezone na posudbi u Stuttgartu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti