Vraća se zaboravljeni Stevan Jovetić

Završen period oporavka

Vraća se zaboravljeni Stevan Jovetić

A. Čaušević

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić bi fudbal trebao nastaviti igrati početkom 2020. godine. 

Iza iskusnog ofanzivca je višemjesečni oporavak od teške povrede koljena te je već počeo trenirati sa ostalim saigračima.

Jovetić je prethodnih 30-ak dana radio sa loptom te učestvovao u vježbama koje nisu zahtijevale fizički kontakt.

On je u aprilu po drugi put u karijeri pokidao križne ligamente, a povratkom na treninge je čini se završen period oporavka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Otkako je stigao u Monaco za Kneževe je upisao svega 23 natupa uz deset postignutih golova. Glavni razlog neigranja su brojne sitne i jedna ozbiljna povreda.

Posljednji put na terenu je bio 13. aprila. Dok je igrao za Fiorentinu, Manchester City, Inter i Sevillu Jovetićev kvalitet također nije uspjevao da dođe do potpunog izražaja i to zbog povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi