Partizan ljetos odbio ponudu Lazija, sada prodao mladog fudbalera za 10 miliona eura

Pavlović u januaru potpisuje ugovor

Partizan ljetos odbio ponudu Lazija, sada prodao mladog fudbalera za 10 miliona eura

Mediji u komšiluku prenose da je sve dogovoreno, te da je Partizan napravio odličan posao.

Partizan je tako zaključio dogovor sa Monacom i ovom francuskom klubu prodao svog mladog štopera Strahinju Pavlovića za 10 miliona eura.

18-godišnji Pavlović će u januaru potpisati petogodišnji ugovor sa Monacom, ali će u Partizanu ostati do kraja sezone - kao posuđen igrač.

Navodno bi Partizan mogao zaraditi i još koji dodatni milion eura na osnovu bonusa koji su uključeni u ugovor o transferu. Također, Partizanu će pripasti i 10% od eventualnog narednog transfera Strahinje Pavlovića.

Pavlović je ljetos bio na meti Lazija, koji je nudio gotovo duplo manju cifru od one za koju su crno-bijeli sada prodali mladog štopera Monacu. Bio je Pavlovićev transfer u Lazio jako blizu realizacije, ali se na kraju ipak od istog odustalo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ispostavilo se da je Partizan napravio pravi potez...

Mladi Strahinja Pavlović je ljetos prekomandovan u prvi tim Partizana, a ove sezone je već skupio 27 nastupa u svim takmičenjima. Uspio je postići i jedan gol, te upisati dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije