Vraćaju se Ivetić i Bekić, Ahmetović spreman za Metalleghe

Bordo tim otputovao u Travnik

Vraćaju se Ivetić i Bekić, Ahmetović spreman za Metalleghe

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na gostovanju protiv Metalleghea u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Izabranici Mehmeda Janjoša u prethodnom kolu na domaćem terenu savladali su Mladost, a sada ih očekuje gostovanje u Travniku protiv Metalleghea. Ekipa iz Jajca je jedina koja je ove sezone uspjela da savlada Sarajevo na Koševu.

Fudbaleri Sarajeva danas su trenirali na Koševu, te su radila na posljednim taktičkim zamislima stručnog štaba pred sutrašnji meč. U bordo tim nakon suspenzija vraćaju se Almir Bekić i Perica Ivetića, a u kombinacijama je i Mersudin Ahmetović koji se oporavio zbog povrede.

Meč na Piroti propustit će Dušan Hodžić koji je na meču protiv Mladosti "zaradio" treći žuti karton. Meč u Travniku igra se sutra od 13 sati uz direktan prijenos na MOJA TV.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi