Vrančić dobio novog trenera u Darmstadtu

Zvanično imenovan trener

Vrančić dobio novog trenera u Darmstadtu

Njemački bundesligaš Darmstadt je saopštio da je za novog trenera imenovan Norbert Meier. 

Ovaj 57-godišnji stručnjak je nakon epizode u Arminiji Bielefeld prihvatio ponudu Darmstadta i sa ovim njemačkim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, a nakon sklopljenog posla zadovoljstvo nije krio ni predsjednik kluba.

"Mi smo vrlo zadovoljni što smo uspjeli angažovati Norberta Meiera. Uvjereni smo da će se dobro uklopiti i tip trenera kao što se savršenno uklapa u naše planove", izjavio je Darmstadtov predsjednik Rüdiger Fritsch.

Meier je trenersku karijeru započeo u Borussiji M'Gladbach i prije nego što je preuzeo Darmstadt vodio je još Bayer Leverkusen (U17), Duisburg, Dynamo Dresden, Fortunu Dusseldorf i Arminiju Bielefeld. U Darmstadtu će sarađivati sa našim Marijom Vrančićem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi