Vrančić dobio novog trenera u Paderbornu

Vraća se Gellhaus

Vrančić dobio novog trenera u Paderbornu

Paderborn, čije boje brani bh. internacionalac Mario Vrančić, prije nekoliko dana oprostio se sa dosadašnjim trenerom Andréom Breitenreiterom.

Naime, 41-godišnji njemački stručnjak naslijedio je Di Mattea na klupi šestoplasiranog Schalkea, pa je tako rukovodstvo Paderborna bilo primorano donijeti odluku o imenovanju novog šefa stručnog štaba. 

Na klupi njemačkog drugoligaša od naredne sezone će biti Markus Gellhaus, koji je tokom dosadašnje trenerske karijere radio kao pomoćnik u Herthi, Augsburgu, Borussiji (M) i Paderbornu u periodu između 2001. i 2006. godine. 

Tamošnji mediji tvrdi da je Gellhausov povratak u Paderborn završena stvar i čeka se samo službena potvrda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.