Vrančićeva volej-bomba za vodstvo Paderborna

Gol potencijalnog Zmaja

Vrančićeva volej-bomba za vodstvo Paderborna

Fudbaleri Paderborna su nakon pet kola Bundeslige bili pravi hit u Njemačkoj, a susret s aktuelnim šampionom Bayernom dočekali su kao lider.

Ipak, nakon uvodnog dijela šampionata stvari po novajliju nisu se razvijale najbolje, pa je ekipa za koju nastupa Mario Vrančić, potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Upravo je veznjak koji je svojim golovima uveo Paderborn u društvo najboljih njemačkih klubova svojim golom klub iz Istočne Vestfalije doveo u vodstvu u meču protiv Werdera. Samo dvije minute kasnije Stoppelkamp je udvostručio prednost domaćeg tima.

Upravo je Stoppelkamp ubacio iz kornera za Vrančićev gol, a veznjak Paderborna je sjajnim volejom s nekih 12 metara loptu zakucao u mrežu Werdera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U posljednjim trenucima prvog poluvremena Selke je smanjio na 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.