Vrančić: Kritike su bile opravdane, bit ću bolji

Reprezentativac BiH

Vrančić: Kritike su bile opravdane, bit ću bolji

Bh. nogometaš Mario Vrančić u posljednje vrijeme izložen je kritikama zbog loših partija u Norwichu. 

Vrančić je u redove engleskog drugoligaša stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Darmstadta, a njegova forma u novom klubu nije zadovoljavajuća, čega je svjestan i on sam.

"Kritike koje sam dobijao su opravdane. Analizirao sam svoju igru i želim se poboljšati. Gotovo svakom igraču je potrebno vrijeme da se prilagodi na novu ligu i drugi klub, a i ja sam jedan od njih. Ljudi su očekivali više, kao i ja", kazao je Vrančić, prenose engleski mediji, pa dodao:

"U posljednje vrijeme igram kao 'šestica', što je pozicija na kojoj najviše volim igrati. Želim pomoći ekipi s asistencijama i golovima", poručio je Vrančić.

Ove sezone Vrančić je za Norwich, računajući sva takmičenja, odigrao 19 utakmica. Pritom je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi