Vrančić pronašao novi klub u Njemačkoj

Bivši bh. reprezentativac

Vrančić pronašao novi klub u Njemačkoj

Nekadašnji bh. reprezentativac Damir Vrančić pronašao je novi klub nakon napuštanja Eintracht Braunschweiga.

Fudbaler koji je rođen u Slavonskom Brodu nakon isteka ugovora napustio je Eintracht Braunschweig s kojim je jedno vrijeme nastupao u Bundesligi, a njemački mediji su objavili da je sljedeći klub u njegovoj karijeri Hallescher. 

"Damir je sa Eintracht Braunschweigom prošao tri ranga i to njegovo dragocjeno iskustvo će nam biti od velike pomoći. Sretni smo što smo ga uspjeli ubijediti da dođe u Hallescher", izjavio je trener kluba Rico Schmitt. 

Sa ovim njemačkim trećeligašem Vrančić je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine, a vrijedi podsjetiti da je tokom svoje dosadašnje karijere još nastupao za Eintracht Braunschweig, Borussiju Dortmund (II) i Mainz. 

Reprezentativac BiH posljednji put je bio u eri Safeta Sušića i u dresu sa državnim grbom je odigrao ukupno četiri utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi