Vrančić se vratio golom protiv Kasimpase

Imao operaciju uha

Vrančić se vratio golom protiv Kasimpase

Dž. Mrakić

Mario Vrančić prije nekoliko dana imao je operaciju uha zbog koje je propustio početak priprema sa svojim Darmstadtom.

Potencijalni bh. reprezentativac nakon uspješne operacije vratio se u redove bundesligaša, a danas je u remiju Darmstadta i Kasimpase (1:1) postigao jedini gol za svoju ekipu.

Četvrtoplasirana ekipa turskog prvenstva povela je iz jedanaesterca u 12. minuti preko Derdiyoka, da bi kasnije, u 68. minuti, izjednačenje Darmstadtu donio Vrančić također iz najstrožije kazne.

Vrančić je do sada jedanput obukao dres Bosne i Hercegovine, kada je u septembru prošle godine dobio 11 minuta u kvalifikacijskoj pobjedi protiv selekcije Andore (3:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi