Vrančić strijelac protiv Bochuma, igrao i Zahirović

2. Bundesliga, 21. kolo

Vrančić strijelac protiv Bochuma, igrao i Zahirović

U okviru 21. kolu njemačke 2. Bundeslige Bochum je na domaćem terenu ostvario pobjedu nad Eintracht Braunschweigom. 

Konačan rezultat susreta glasio je 3:2, a do prvog pogotka gosti su stigli već u trećoj minuti preko Bolanda. Ipak, do kraja poluvremena Bochum je uspio golovima Teroddea i Terrazzinoa preokrenuti i otići na odmor s prednošću od 2:1.

U nastavku susreta Bochum preko Teroddea dolazi do novog pogotka, da bi u 84. minuti konačnih 3:2 postavio bivši bh. reprezentativac Damir Vrančić.

Recimo i to, da je za Bochum u ovom susretu nastupio i Adnan Zahirović, kojem je trener Veerbek šansu za igru pružio u drugom poluvremenu.

Kada su u pitanju ostali susreti, Dusseldorf je doživio iznenađujući poraz od Erzgebirgea (3:2), dok je Karlsruher u gostima upisao minimalnu pobjedu nad Heidenheimom (1:0). 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

2. Bundesliga, 21. kolo

Bochum - Braunschweig 3:2
Dusseldorf - Aue 2:3
Heidenheim - Karlsruher 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.