Vranješ: Bilo je ponuda, ali želim ostati u Gijonu

Uživa igrajući u Primeri

Vranješ: Bilo je ponuda, ali želim ostati u Gijonu

Ambicije Ognjena Vranješa svode se isključivo na ostanak u Sportingu iz Gijona.

Reprezentativac BiH je u Primeru stigao u januaru iz Gaziantepspora i za kratko vrijeme se izborio za mjesto u početnoj postavi, a da mu je želja i u budućnosti nastupati za Sporting potvrdio je u razgovoru za medije u Španiji. 

"Volim Gijon, volim Sporting i moja namjera je da i sljedeće sezone nastupam ovdje. Imao sam ponuda u proteklom periodu, međutim uopšte druge opcije ne tražim i želja mi je ostati", kazao je Vranješ i potom dodao:

"Nedostaje mi Halilović kojem je istekla posudba i Sportingu. On mi je mnogo pomogao kada sam došao, sada je teže", istakao je Vranješ. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Vranješ je u protekloj sezoni za Sporting nastupio u 11 utakmica. Ranije je igrao za Gaziantepspor, Elazigspor, Alaniju, Krasnodar, Crvenu zvezdu, Sheriff, Napredak i Borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi