Vranješ i Bogičević poput mladića

Izdržavaju najveće napore

Vranješ i Bogičević poput mladića

Nakon što su tri ekipe jutros dugo igrale između sebe, popodnevni trening Željezničara protekao je u istrčavanju dionica.

Kondicioni treneri Anel Hidić i Nedim Čović detaljno su danas planirali trening u konsultaciji sa šefom stručnog štaba Amarom Osimom, a igrači su ponovno maksimalno ispoštovali što im je struka zadala. Morali su istrčati tri kilometra za određeni vremenski interval. Pa nakon kratkog odmora opet tako.

Logično je da nisu svi igrači podjednako spremni, vrlo je bitno u svemu tome koliko je ko bio standardan u prethodnom periodu, pa je bilo zanimljivo pratiti koliko napore mogu izdržati oni najiskusniji među njima, odnosno igrači koji nisu imali veliku minutažu - Stojan Vranješ i Jadranko Bogičević.

I ne samo danas, već i na osnovu odnosa prethodnih dana obojica su pokazala kako treba da se ponašaju profesionalci.
Sve napore podnijeli su kao da su im prve pripreme u karijeri, pa ih je Osim otvoreno hvalio.

"Bravo Stojane, bravo 'debeli'", komplimentirao je Osim na treningu.

Sudeći prema onome što pokazuju na treningu neće u Želji dozvoliti grešku koja je učinjena u prethodnom periodu budući da se radi o igračima koji itekako mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bespogovorno su kvalitetni i jedan i drugi samo treba znati s njima.

A kakav tempo je ovdje nametnut najbolje oslikava podatak da će igrači i pored utakmice sa Slobodom u 14:15 imati i jutarnji trening.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spidic
Svaka čast portalu ss.ba, kako je uspješno pljuvao hadžiju Misketa, a sada na sve strane hvali "gospodara familije". Čestitamo!
8 2
rodjak
izgleda da se Vranjesu i Bogiju smjesi svijetla buducnost u Zelji
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi