Trener Borca nakon novog poraza

Vranješ: Naša nemoć je donijela Želji pobjedu

T. Hebib, foto: T. Hebib

Trener Borca Željko Vranješ je nakon utakmice na Grbavici dao izjavu u kojoj se još jednom osvrnuo na najveći problem svoje ekipe, a to je efikasnost.

"Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali, i za kakvu smo se pripremali. Istina, radili smo to u boljim uvjerima nego što su bili danas na Grbavici. Ovdje nas je dočekao prvo snijeg, pa zatim blato...", rekao je Vranješ, te nastavio:

"Naša nemoć je doprinijela tome da Željo dobije utakmicu. Domaći nisu imali nekih posebnih prilika, malo su me iznenadili jer sam očekivao da će igrati agresivnije i jače. Mi smo se suprotstavili koliko smo mogli, ali to nije dovoljno".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja već tri kola otkako sam došao očekujem da pobijedimo nekog. Dali smo devet golova od početka prvenstva i to najbolje govori šta je naš problem. Efikasnost nam je katastrofalna", zaključio je trener Banjalučana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.