Vranješ: Ne dotiču me prijetnje navijača Partizana

Verbalni rat sa Albertom Nađom

Vranješ: Ne dotiču me prijetnje navijača Partizana

Ognjen Vranješ statusom na svom Facebook profilu podigao je prašinu u susjedstvu nakon što je u istom sportskog direktora Partizana Alberta Nađa izvrijeđao nazvavši ga klempavim, uz konstataciju da mrzi Partizan iz dna duše.

„Niko me nije nudio Partizanu, ali me je Nađova izjava isprovocirala i nisam mu mogao ostati dužan. Ne žalim što sam ga vrijeđao,“ izjavio je Vranješ i doatakao se prijetnji koje su mu kasnije počele pristizati od navijača Partizana:

„To me ne dotiče i ne brine. Ljudi sjede za računarima i pišu gluposti,“ dodao je Vranješ.

Albert Nađ poručio je da ga Vranješova poruka sa Facebooka ne dotiče, te se nije želio upuštati u bilo kakvu polemiku.

„Ne želim polemisati jer me Vranješova poruka ne dotiče. Vranješu želim sretne božićne praznike i neka je živ i zdrav,“ spustio je loptu Albert Nađ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.