Vranješ potpisao tri godine za Zvezdu

Mladi reprezentativac BiH na Marakani

Vranješ potpisao tri godine za Zvezdu

Ognjen Vranješ, mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i prvotimac banjalučkog Borca, potpisao je juče trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Da mi je neko rekao prije sezonu, dvije da ću potpisati za Zvezdu, nasmijao bi se i rekao mu da me ne zeza. No, sada je to stvarnost i jedan sam od sretnijih ljudi na svijetu. Vjerujem da ću se na Marakani u potpunosti afirmisati i da ću pokazati koliko vrijedim, to jeste opravdati potpisivanje ugovora sa velikim klubom. Nadam se da ću nastaviti i sa dobrim igrama u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Imamo dobar tim koji može napraviti puno u narednim kvalifikacijama”, rekao je Vranješ za SportSport.ba, i istakao:

“Svom sada već bivšem klubu, Borcu želim puno sreće u nastavku sezone Premijer lige BiH. Borac će mi uvijek biti u srcu, a možda jednog dana, opet budem igrač ovog kluba…”, rekao je Vranješ.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije