Vranješ: Prelijep je osjećaj bio zaigrati nakon pola godine

Zmaj jučer debitovao

Vranješ: Prelijep je osjećaj bio zaigrati nakon pola godine

Izet Hajrović jučer je u Kupu Turske postigao prvijenac u dresu Galatasaraya, a osim te vijesti obradovala nas je i ona o zvaničnom debiju Ognjena Vranješa u dresu novog kluba, Elazigspora.

Vranješ je tako nastupio po prvi put nakon teške povrede koljena. Elazigspor je poražen na gostovanju kod Antalyaspora rezultatom 2:1, a Ognjen je igrao svih devedeset minuta.

“Iskreno, prezadovoljan sam svojim nastupom, mada je ostala mrlja i žal zbog poraza koji nismo zaslužili. Prelijep je osjećaj bio zaigrati nakon pola godine pauze,” kaže Vranješ.

“Nadam se da ću se ustaliti u najboljem timu Elazigspora sa kojim želim opstati u društvu najboljih, te kroz igre tokom proljetnog dijela sezone ponovo zavrijediti pažnju selektora Safeta Sušića.”

Elazigspor naredni meč igra u nedjelju na domaćem terenu, a protivnik je Kayserispor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.