Vranješ prošao ljekarske preglede, večeras potpis ugovora?

Grčki mediji tvrde

Vranješ prošao ljekarske preglede, večeras potpis ugovora?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ bi, po svemu sudeći, večeras i zvanično mogao postati novi igrač AEK-a.

Kako pišu pojedini mediji naklonjeni AEK-u, naš fudbaler boravi u Atini gdje je uspješno prošao ljekarske preglede, te se očekuje da do kraja dana stavi svoj potpis na ugovor.

Ukoliko se ovo ispostavi tačnim, Vranješ bi postao drugo pojačanje AEK-a za proljetni dio sezone nakon Astrita Ajdarevića koji je potpisao prije sedam dana.

Ognjen Vranješ je posljednji angažman imao u Rusiji u ekipi Tom Tomska, koju je napustio zbog loše finansijske situacije u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti