Tom Tomsk na rubu bankrota, Vranješ odlazi

Bh. fudbaler traži klub

Tom Tomsk na rubu bankrota, Vranješ odlazi

Ruski Tom Tomsk, za koji nastupa bh. reprezentativac Ognjen Vranješ, nalazi se u katastrofalnoj situaciji. 

U rusko prvenstvu Tom Tomsk je zakovan na dno tabele sa svega devet osvojenih bodova, što je ispod svih očekivanja, a iza toga stoji finansijska kriza zbog koje bi klub mogao proglasiti stečaj. 

Sportski direktor kluba Igor Kudryashov je izjavio da je izvjesno da će biti raskinuti ugovori sa glavnim igračima kako bi se Tom Tomsk pokušao spasiti, te da će sezonu kraju privesti snage iz rezervnog tima.

To ujedno znači da će  reprezentativac BiH Ognjen Vranješ i definitivno potražiti novu sredinu u januarskom prijelaznom roku. On je u Tom Tomsk stigao ljetos, ali ispostavilo se da u odabiru kluba nije imao sreće. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi