Vranješ: Sigurno napuštam Elazigspor

Reprezentativac BiH za naš portal

Vranješ: Sigurno napuštam Elazigspor

Ognjen Vranješ sa svojim Elazigsporom nije uspio opstati u društvu najboljih u Turskoj. Bh. reprezentativcu za utjehu ostaje činejnica da je vratio nekadašnju formu nakon višemjesečne pauze zahvaljujući čemu će spreman doći na pripreme reprezentacije pred Mundijal u Brazilu.

„Nalazim se na aerodromu, pošao sam konačno kući. Idem vidjeti roditelje, a potom dolazim u Sarajevo na pripreme reprezentacije,“ kazao nam je Vranješ koji nije krio razočarenje zbog ispadanja iz Super lige.

„Žao mi je, razočaran sam, ali život ide dalje. Dobra stvar je što sam bio standardan i vratio se u formu nakon pauze zbog povrede koljena. Sigurno je da u Elazigsporu naredne sezone neću igrati, a gdje ću nastaviti karijeru znat će se nakon Svjetskog prvenstva.“

Vranješ sa ogromnim motivom dolazi na pripreme reprezentacije.

„Veći motiv od najveće svjetske fudbalske smotre nikome nije potreban. Iskreno, jedna čekam da pripreme započnu,“ dodao je Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.