Vranješ: U Banjaluku smo poslani ko glineni golubovi

Borac ubjedljiv protiv Slobode

Vranješ: U Banjaluku smo poslani ko glineni golubovi

S. Mlaćo

Borac je danas savladao Slobodu iz Mrkonjić Grada 4:0 i sada ima prednost nad Slogom od pet bodova.

Banjalučani su briljirali i zasluženo slavili, što je priznao i trener gostiju Željko Vranješ.

I da smo kompletni Borac bi nas pobjedio. Sedam dana nismo trenirali, a ovdje smo poslani kao „glineni golubovi“. Borcu čestitam i želim da izbori plasman u Premijer ligu BiH, istakao je Vranješ.

Na drugoj strani, Darko Vojvodić je mogao biti zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Gosti su dobro odigrali obzirom na probleme koje imaju. Imam utisak da je rezultat malo i previsok. Slobodi želim da opstane u ligi a mom kolegi Vranješu da se ne nervira zbog stvari, na koje ne može uticati, rekao je trener Borca.

U narednom kolu Borac je u derbiju prvenstva gost ekipe Sloge iz Gornjeg Crnjeleva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi