Vranješ:Vratiću se u Zvezdu na velika vrata

Mladi reprezentativac na pozajmici u Napretku

Vranješ:Vratiću se u Zvezdu na velika vrata

A. Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, u narednih pola godine igrat će u Napretku iz Kruševca kao pozajmljen igrač od Crvene zvezde.

"Sve sam dogovorio sa čelnim ljudima Napretka tako da sam sada fokusiran samo na klub iz Kruševca. U narednih pola godine nosit ću dres Napretka i mislim da je ovo najbolje rješenje za mene", rekao je za SportSport.ba Ognjen Vranješ i dodao:

"Žao mi je što idem iz Crvene zvezde, no mislim da je ovako najbolje. Nadam se da ću u Napretku igrati standardno te da ću se na ljeto vratiti u Beograd na velika vrata da ću se nametnuti stručnom štabu beogradskog kluba."

U ragorovru s Vranješom dotakli smo se i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Kada se sve sabere mislim da smo u ovim kvalifikacijama imali veliki kiks protiv Luksemburga, ali smo onda u narednim utakmicama pokazali da se možemo nositi i sa najboljim. Još ništa nije izgubljeno i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama, a onda niti rezultat neće izostati", zaključio je Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.