Vratar nas je spasio veće katastrofe?!

Trener Širokog, Mario Ćutuk:

Vratar nas je spasio veće katastrofe?!

Široki Brijeg je sinoć poražen od Olimpije u uzvratnom susretu prvog pretkola Europske lige rezultatom 3:0 i tako nakon 2005. ponovno zapeo na prvoj prepreci.

Sigurno je da momčad Olimpije nije ona ista od prošle sezone kada su Širokobriježani prošli bez problema i da je danas puno jača i organziranija, ali je sigurno i to da momčad Širokog nije ona od prije mjesec ili dva kada je ekipu vodio Baka Slišković i kada su gledatelji na Pecari uživali u igrama svojih ljubimaca.

Dojma smo da bi „tadašnji“ Široki pružio, ako ništa drugo, barem veći otpor Slovencima, ovako ostaje žal za propuštenim prilikama, a pogotovo onima na Pecari.

Porazi i pobjede su sastavni dio svakog sporta, svakog natjecanja i nije ništa čudno da je Široki izgubio i ispao, al pomalo ostavlja gorak okus način na koji su igrači Ćutuka odigrali ove susrete ili bolje rečeno nisu odigrali. Momčad s Pecare je izgledala kao da prvi put igraju skupa, a zajedno su već dvije godine, manje-više.

Trener Širokog Mario Ćutuk nakon utakmice nije mogao i nije smio biti zadovoljan onim što su prikazali njegovi izabranici, a ističe da ih je golman spasio od veće katastrofe, što je dosta čudno jer po onom što smo gledali jučer golman je poprilično pridonio ovom porazu.

„Golove smo primili nakon prekida koji su došli nakon naših grešaka. U nastavku smo željeli pokazati više ali smo dobili crveni karton i susret je otišao u jendom smjeru. Olimpija je zasluženo pobijedila i prošla dalje. Nismo se došli braniti, a domaći nam nisu dozvolili da razvijemo igru, igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Dobro smo i završili utakmicu, vratar nas je spasio od veće katastrofe. Svi skupa moramo ovo što prije zaboraviti i raditi prema naprijed, možemo žaliti za prouštenim prilikama u prvoj utakmici.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Mario Ćutuk.

Širokobriježanima ostaje sada da se okrenu bh prvenstvu jer već za manje od mjesec dana u derbiju kola na Pecari gostuje Željezničar.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.