Vratio se navikama: Löw nema ni grama srama

Najodvratniji trener na svijetu

Vratio se navikama: Löw nema ni grama srama

Njemačka je pod vodstvom Joachima Löwa doživjela poraz od Holandije u okviru kvalifikacija za Euro 2020.

U fudbalskom klasiku odigranom u Hamburgu zasluženo su slavili Holanđani i tako se osvetili 'Elfu' za poraz u martu, no više o samoj utakmici na kraju se priča o selektoru Löwu i njegovim ritualima.

Svjedočili smo kako je Löw prethodnih godina nerijetko zavlačio ruku u hlače, s prednje i stražnje strane, provjeravao mirisno stanje nakon toga, a sada je odlučio provjeriti stanje u svom nosu.

Ako ste mislili da se riješio tih navika, ili barem počeo paziti što radi na utakmicama koje pokrivaju deseci kamera, prevarili ste se.

Pogledajte, ko, naravno, nije gadljiv.

Top Komentari

teddy sheringham
Kakav je ovo gad i sramota za njemačku reprezentaciju.
8 0
zeničkidokosti
objavljujete gluposti, stvarno vas treba bojkotovati
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi