Vražalić četiri, Vranješ jedan gol u pobjedi Ademara

ASOBAL liga

Vražalić četiri, Vranješ jedan gol u pobjedi Ademara

Ademar Leon danas je bez ikakvih problema došao do treće uzastopne pobjede u rukometnom prvenstvu Španije, Asobal ligi u kojoj je igrano treće kolo.

Ademar Leon je bez mnogo muka slavio protiv novajlije u društvo najboljih, ekipe Palma del Rio sa više nego ubjedljivih 32:18.

Sve dileme oko pobjednika u ovom susretu bile su otklonjene već nakon prvog poluvremena, kada je Ademar Leon na svom kontu imao šest golova prednosti (15:9), što je u nastavku samo uvećao.

Reprezenttaivac Bosne i Hercegovine Faruk Vražalić bio je odličan danas u pobjedi Ademara, postigavši četiri gola, dok je njegov kolega iz rukometne reprezentacije BiH Vladimir Vranješ postigao jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.