"Vrijeđao mi je tek rođenu kćerku, a onda sam ga nokautirao kad smo se sreli u tunelu"

Felipe Melo nikome ne prašta

"Vrijeđao mi je tek rođenu kćerku, a onda sam ga nokautirao kad smo se sreli u tunelu"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Melo se itekako naljutio kada je Giorgio Chiellini izjavio da je on jedan od najnegativnijih likova koje je upoznao.

Chiellini nije štedio u svojoj autobiografiji Mela i Marija Balotellija, te je poručio da su oni itekako negativni i loši ljudi. Brazilca je to baš pogodilo, te skoro svaki dan se oglasi kako bi nešto rekao na tu temu.

Jasno je da Melo nije bio baš igrač za primjer zbog svog nasilnog ponašanja na terenu, a najviše mu je zasmetalo što mu Chiellini nije u lice smio reći ono što misli o njemu.

Melo se na Instagramu sjetio jednog skandala na meču Fiorentine i Cagliarija dok je nosio dres kluba iz Firence. On je tada u tunelu napravio haos jer je udario Diega Lopeza koji je danas trener Brescije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sjećam se te utakmice protiv Cagliarija. Diego Lopez je data uradio Alberta Gilardina u glavu, a onda je mene vrijeđao i spominjao mi kćerku koja se tek rodila. Rekao mi je 'Vidimo se nakon utakmice', a nije ni znao šta ga čeka", rekao je Melo i dodao.

"Tu utakmicu smo pobijedili golom u zadnjoj minuti, a onda smo se sreli u tunelu lice u lice. Nisam mu ni dao šansu da nešto kaže i odmah sam ga udario i nokautirao".

Promo

Top Komentari

Deda995
Pošteno
7 0
YouTalkinToMe
Uz Gary Medela najveci smrad i najprgaviji igrac.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi