Vršajević demantovao prelazak u Sivasspor

Ništa od odlaska u Tursku

Vršajević demantovao prelazak u Sivasspor

Mediji u Hrvatskoj danas su objavili da Avdija Vršajević u januaru prelazi u redove tirskog Sivasspora. 

Navedeno je da je stvar gotova i da će Hajduk za našeg reprezentativca inkasirati 500.000 eura. Vršajević je u izjavi za SportSport.ba sve to demantovao.

„Obična izmišljotina, čitav dan me ljudi zovu pitaju prelazim li u Sivasspor, a ja o tome pojma nemam. Ne znam odkud im ta informacija, daj Bože da odem negdje u neku od najjačih liga Evrope, ali sad za sad ja sam fudbaler Hajduka i samo o Hajduku razmišljam,“ kazao je Vršajević, te prokomentarisao sutrašnji meč Hajduka protiv Rijeke:

„Vjerujemo u pobjedu, jaki smo na svom Poljudu, znate da još nijednom ove sezone kod kuće nismo poraženi. Rijeka nam ne leži, ali ako budemo pravi siguran sam u pobjedu.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.