Vršajević se izvinio: Kriv sam, vruća glava svašta kaže

Nakon što je vrijeđao sudiju

Vršajević se izvinio: Kriv sam, vruća glava svašta kaže

Bh. reprezentativac i fudbaler Hajduka, Avdija Vršajević, sinoć je nakon iznenađujućeg poraza svog tima verbalno napao pomoćnog sudiju Conjara kojeg je nazvao i magarcem.

Vršajević je brzo shvatio da mu je jezik bio brži od pameti, pa se tako odlučio izviniti.

"Kriv sam. Bio sam revoltiran jer nam je poništen regularan gol, ali svjestan sam da nisam smio onako reagirati. Vruća glava kaže svašta i dužan sam izvinjene sudiji, što ću i napraviti prvom sljedećom prilikom kad se sretnemo", kazao je Vršajević za hrvatske medije. 

Ovaj 28-godišnji fudbaler tokom razgovora dotakao se i poraza od Zagreba.

"Pokušat ćemo se navijačima iskupiti za lošu igru trijumfom u derbiju, a onda sezonu zaključiti pobjedom nad Istrom, također na Poljudu", riječi su Vršajevića.

HNS će zbog uvreda Vršajeviža vrlo vjerovatno kazniti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.