Vršajević sudiji: Đubre jedno, j... ti pas mater

Šta se dešava sa bh. reprezentativcima?

Vršajević sudiji: Đubre jedno, j... ti pas mater

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Avdija Vršajević prijavljen je za fizički napadad na sudiju susreta Istra - Hajduk, Marija Zebeca, pišu hrvatski mediji.

Hajduk u posljednje vrijeme igra očajno, a očajne partije pružaju i bosanskohercegovači reprezentativci Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić.

No, to nije sve, pomenuti bh. fudbaleri su sve nervezoniji, a Vršajević je prema pisanju portala Index.hr prijavljen i za fizički napad.

"Đubre jedno, j... ti pas mater. Kretenu, ubit ću te, smeće jedno pokvareno", psovke su kojima je Vršajević počastio Zebeca, a prema riječima ovog fudbalskog sudije pokušao se s njim i fizički obračunati, no spriječen je od strane kapitena Hajduka.

Na kraju podsjetimo da je po izlasku s terena Vršajevič ušutkivao domaće navijače, te ih je počastio psovkama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.