Vršajeviću 78 minuta, Hajduk i Lokomotiva u finalu Kupa

Kup Hrvatske

Vršajeviću 78 minuta, Hajduk i Lokomotiva u finalu Kupa

Edmir Škorić

U finalu ovogodišnjeg izdanja Kupa Hrvatske igrat će nogometaši splitskog Hajduka i zagrebačke Lokomotive.

Lokomotiva je u Vinkovcima odigrala 1:1 u prvom susretu polufinala Kupa, no na Maksimiru su Lokosi slavili sa ubjedljivih 3:0 i prošli u povijesni finale. 

 

Dva gola je Lokomotiva danas postigla u prvom dijelu, a strijelci su bili Situm u 19. minuti, te Antolić u 43. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Kramarić minutu prije kraja utakmice (89).

 

Protivnik Lokomotivi u finalu bit će Hajduk, koji je sačuvao 2:1 prednost iz Koprivnice protiv Slaven Belupa. Splićani su na Poljudu odigrali 1:1, što im je bilo dovoljno za slavlje i priliku da konačno osvoje trofej. Glavica je doveo goste u vodstvo nakon 33 minute igre, ali je Milić uspio u 73. postaviti konačnih 1:1.

Bh. reprezentativac Avdija Vršajević je igrao do 78. minute, kada ga je zamijenio Dino Mikanović.

 

Hrvatski kup, polufinale: 

Lokomotiva - Cibalia 3:0 (Situm 19, Antolić 43, Kramarić 89)

Potražite više informacija na temu HNL:

Hajduk - Slaven 1:1 (Milić 73/ Glavica 33)

 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.