Vruć krompir u rukama: Izgleda da je Sloboda konačno dobila novog trenera

Poznato lice na Tušnju

Vruć krompir u rukama: Izgleda da je Sloboda konačno dobila novog trenera · Saznajemo

A. Čaušević

FK Sloboda je pripreme za novu sezonu počela bez imenovanja šefa stručnog štaba.

Nakon nekoliko odbijenica i višesedmičnog razmišljanja i pregovaranjaizgleda da su u rukovodstvo tuzlanskog kluba konačno odlučili.

Ekipu u novoj sezoni kao šef stručnog štaba će voditi Adnan Jahić, te je preostalo da se samo sačeka službena potvrda, saznaje SportSport.ba.

Jahić je nekoliko puta ranije bio u stručnom štabu, a očigledno je da sada uzima itekako vruć krompir u ruke i da će imati puno posla.

U stručnom štabu naći će se još Adnan Buco Osmanhodžić koji je ranije radio u omladinskim selekcijama te Edin Ribić koji će biti trener golmana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je u srijedu ubjedljivo poražena od Slaven Belupa sa visokih 5:0 te je jasno da je pred Tuzlacima jako teška sezona.

Na Tušnju se stvari moraju brzo riješavati, posebno se to odnosi na igračku križaljku jer evidentno da Slobodi fali dosta igračkog kvaliteta.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slana_carsija
Dajte slobodan ulaz da publika još ovu sezonu gleda premijerligaški fudbal. Jer kada ispadnemo, nema više povratka. Možda će se tavoriti u federalnoj prvoj i drugoj. Svaka čast zalizani i buljavi, koji su uz mentore doveli Slobodu u ovu situaciju. O "legendama" nekom drugom prilikom. Slava Slobodi i hvala za one uspješne godine, kada se bježalo sa časova i po kiši i snijegu gledale utakmice! Nešto je vrijedilo. Ne znam šta će biti od novih generacija. Zapamtite ko nas je doveo i ko je postavio zalizanig i buljavog na čelo FK Sloboda
10 0
Radnik78
Sloboda ide sigurnim stopama kao i Radnik Bijeljina,za trenera daj šta daš,jer para nema,a igrački kadar ćeš popuniti sa igračima koji nemaju gdje i koje niko neće...e onda tamo polovinom sezone će doći igrači koji su igrali nekada PL i koji su otišli da griju klupe klubovima po Indoneziji,Talandu ili Druge lige Turske,i svi će pričati o sjajnoj atmosferi j svalčionici,a bodova neće biti,jer će biti sve drugo krivo ,od terena do sudija..a tek kada se bude ispalo pričaće se istina,da je rasulo u klubu,da se nije imalo para za plate igračima itd,i onda će ovaj trener jadikovati kako je on želio najbolje .al eto misu imali sreće(ali neće priznati da tu nije bilo kvaliteta)..i poslije toga na kraju balade ide ključ u bravu...za neki novi klub...jer odavno je prošlo vrijeme socijalizma kada se davalo šakom i kapom,a danas moje pare ja upravljam..a ne tamo neki levat...koji ništa u životu nile stvorio na mormalan način...Sloboda uz Slogu iz Doboja kandidat za ispadanje.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi