Vučević ostaje na klupi Hajduka

Vučević ostaje na klupi Hajduka

O. Lekić

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša na današnjoj je konferenciji za novinare službeno potvrdio da će Goran Vučević ostati trenerom prve momčadi do kraja jesenskog dijela natjecanja.

Vučević je kao privremeno rješenje za nekoliko utakmica na trenerskoj dužnosti naslijedio Stanka Poklepovića, a Svaguša je danas objasnio kako je "sada dogovoreno da Vučević ostane na Hajdukovoj trenerskoj klupi do kraja jeseni".

"Vučević je Hajdukovo dijete, dobro poznaje situaciju u klubu a i studiozan je trener", kazao je Svaguša rekavši da će se na kraju jesenske polusezone s Vučevićem "detaljnije popričati" radi pronalaženja dugotrajnijeg trenerskog rješenja u Hajduku.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.