Vučević predvodi Crnogorce na Eurobasketu

Pavićević odabrao 12 košarkaša

Vučević predvodi Crnogorce na Eurobasketu

Midhat Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Luka Pavićević odabrao je 12 igrača koji će nastupiti na predstojećem Eurobasketu u Sloveniji.

U odsustvu prve zvijezde tima Nikole Pekovića, igra Crne Gore će se zasnivati na centru Orlando Magica Nikoli Vučeviću, koji je glavni igrač Crnogoraca u ovom trenutku.

Pavićević je jučer odlučio da Tyrice Rice kao naturalizirani košarkaš nastupa za Crnogorce, a očekivano najjači dio ovog tima su centarske pozicije.

Na spisku se nalaze.

Tyrese Rice, Nikola Ivanović, Suad Šehović, Bojan Bakić, Aleksa Popović, Sead Šehović, Marko Popović, Vladimir Dašić, Milko Bjelica, Nikola Vučević, Blagota Sekulić i Bojan Dubljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti