Vučica želi da ga što prije proda, ali Nainggolan ne želi u Kinu

Belgijanac odbio ponudu

Vučica želi da ga što prije proda, ali Nainggolan ne želi u Kinu

E. Čaušević, foto: EPA

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan prolazi kroz veoma težak period u posljednje vrijeme, a sve je počelo nakon skandaloznog videa sa slavlja nove godine.

Nainggolan je bio suspendovan u Romi nakon svog bahatog ponašanja za slavlju nove godine, a prema pisanju italijanskih medija Eusebio Di Francesco je poručio čelnicima kluba da mogu prodati Belgijanca već u januarskom prelaznom roku.

Mediji na Apeninima objavili su danas da je na adresu Vučice već stigla jedna ponuda, te da u svojim redovima Nainggolana želi kineski Guangzhou. Iako je jedan od najvažnijih igrača u ekipi čini se da u Romi više ne mogu podnijeti njegove incidente.

Kineski klub nudi oko 60 miliona eura, ali je Nainggolan ekspresno poručio da ne želi da ide u Kinu, te da ostaje u Romi. Belgijanac će sigurno napustiti rimski klub, ali prema svemu sudeći to će se desiti na kraju ove sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi