Vučinić: Želimo bod iz Travnika

Napadač Radnika

Vučinić: Želimo bod iz Travnika

Rezultati drugih utakmica koje su odigrane u srijedu išli su na ruku fudbalerima Radnika, tako da poraz od Sarajeva, bijeljinskom sastavu nije umanjio šanse za opstanak. 

Pet bodova ispred najugroženije Mladosti daje nadu da bi na kraju mogli da sačuvaju status premijerligaša. Jedan bod iz Travnika bio bi vrijedan opstanka.

"Travnik je u nešto težoj situaciji od nas i oni će utakmicu početi pod većim pritiskom. Morat će da nas napadnu, a mi ćemo čekati svoju šansu. Najvažnije je da ne primimo gol u prvom dijelu utakmice", rekao je napadač Jovan Vučinić.

U ovom klubu niko ne gubi veru da bi se i iz Travnika mogli vratitis tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne idemo na Pirotu s bijelom zastavom. Ulog je veliki i mi želimo što prije da osigurmao opstanak, a to ćemo da uradimo u slučaju da osvojimo tri boda. Jasno je da dolazimo s namjerom da se radujemo, a da li će to biti jedan ili tri boda, vidjet ćemo", dodao je Vučinić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.