Vujošević: Građenjem Zvezde rušen je Partizan

Trener Limoža sasvim otvoreno

Vujošević: Građenjem Zvezde rušen je Partizan

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde utjerali su strah u kosti svim protivnicima u Euroligi, nakon serije velikih pobjeda.

Padali su Barcelona, Real Madrid, CSKA, Panathinaikos, Fenerbahče i drugi, što je pozitivno iznenadilo mnoge ljubitelje košarke. Dejan Radonjić postepeno je kalio čelik, koji je iz kola u kolo postajao toliko čvrst, da je praktično Beograd stasao u neosvojivu tvrđavu.

Kapu dole crveno-bijelima za dosadašnje uspjehe spustili su mnogi. Međutim, proslavljeni trener Partizana ima drugačiji pogled na uspjehe bivšeg ljutog rivala.

"Ne raduju me uspjesi Crvene zvezde. Svaka čast Dejanu Radonjiću, on je dobar trener. Ali ja smatram da je građenjem Zvezde rušen Partizan. Ne podržavam što je Zvezda postala ovo što jeste", istakao je trener Limoža, Duško Vujošević.

On je dodao i to, da će kormilo francuskog kluba napustit na kraju sezone.

"Ne razumijem se sa ljudima iz kluba. Imamo različite poglede na određene stvari", dodaje iskusni košarkaški stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti