Vujoševićev sin odgovorio Igoru Dodiku

Nastavak priče

Vujoševićev sin odgovorio Igoru Dodiku

Igor Dodik, generalni menadžer KK Igokea, na društvenoj mreži Twitter započeo je medijski rat sa selektorom košarkaške reprezentacije BiH Duškom Vujoševićem. 

Sin predsjednika RS-a Milorada Dodika je kritikovao Vujoševića nakon što se na njegovom spisku nije našao nijedan igrač Igokee, a u svojoj poruci na Twitteru riječi nije birao.  Napisao je, između ostalog, kako će se BiH uskoro sresti u kvalifikacijama protiv "samostalne" Republike Srpske. 

Reakciju Vujoševića na Dodikove riječi pokušali su dobiti novinari Kurira, ali na telefon se umjesto Duška javio njegov sin Luka.

"Tata ne može da se javi, telefon je kod mene", kazao je mlađi Vujošević, a kada su mu rekli šta ih zanima, odgovorio je:

"A, to... Gledajući čisto košarkaški bez primjese, ne daj Bože, bilo kakve politike, ne može ništa suvislo da se odgovori na tu nebulozu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi