Vukas: Iskoristili smo mekanu igru Čelika, Babić: Očekuje nas teška borba i rad
Babić i Vukas su nakon meča bili u potpuno dva različita raspoloženja

Treneri dva tima komentarisali današnji meč

Vukas: Iskoristili smo mekanu igru Čelika, Babić: Očekuje nas teška borba i rad

S. Pašalić

Zrinjski je danas na svom terenu ugostio Čelik i slavio sa uvjerljivih 3:0.

Treneri dva tima su nakon završetka na press konferenciji komentarisali današnji meč i igru svojih timova, a prvi je govorio trener gostiju Marko Babić.

"Čestitke Zrinjskom na vrlo kvalitetnoj utakmici, bili su bolji u svim segmentima na ovoj utakmici. Nismo se uspjeli dobro braniti, nismo uspjeli napadati i rezultat je više nego zaslužen. Na nama je da nastavimo dalje raditi kako bismo se suprostavili ekipama kao što je Zrinjski."

"Očekuje nas teška, teška borba i rad i nadam se da ćemo se uspjeti posložiti. Do sljedeće utakmice nema puno vremena, već u srijedu nas očekuje teška utakmica..."

Nakon toga je i trener Zrinjskog Hari Vukas dao svoj komentar na današnji meč.

"Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi, sigurno da su nam puno olakšali posao ti rani golovi, iako moram reći da nije naš ulazak u igru bio baš onaj kakav u stožeru želimo, ali evo brzo smo uspjeli složiti dvije dobre akcije i postići dva gola i nakon toga je bilo puno lakše"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskoristili smo dosta dosta mekanu igru Čelika, koji ima par kvalitetnih igrača. Pribojavali smo se tih njihovih igrača, međutim uspjeli smo to sve zatvorit, dali smo sjoš jedan gol u drugom poluvremenu. Mislim da sve ono što smo mogli pozitivno izvuć iz ove utakmice, to smo izvukli..."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi