Vukas: Nasekirao sam se kao nikada dosad

Trener Zrinjskog

Vukas: Nasekirao sam se kao nikada dosad

Edmir Škorić

Zrinjski je na teškom gostovanju kod Mladosti u Doboju kod Kaknja slavio s 2:0, s dva gola u nadoknadi vremena.

Mostarci u se mučili s domaćinom, ali su Jakovljević i Lendrić na kraju osigurali važna tri boda Plemićima.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali nasekirao sam se kao nikad do sada. Bilo je teško igrati na terenu. Nije nam odgovara ni postava Mladosti, koja se fanatično borila. Ali kada dobijete utakmicu, onda sve zaboravite. Ovo nam je treća utakmica u sedam dana i to nije bilo lako. Uspjeli smo se pokrpiti, ali osobno sam očekivao da ovake utakmice riješimo puno ranije", rekao je Vukas, dodavši:

"Žar i kvalitetu treba pokazati na terenu, ali evo mi smo uporni. Znam da od nas svi očekuju da meljemo, ali imali smo teška gostovanja Sarajevu, Želji, Tuzla Cityju... U svim tim utakmicama imali smo relativno i posjed, kontrolu igre, ali nešto se pita i protivnik. Nije lako probiti takve ekipe, a s druge strane morate da branite česte kontre. Svi očekuju da to bude tečno, učinkovito i kvalitetno, ali moramo da budemo zadovoljni ovim".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi