Vukas: Navijači, oprostite...

Katastrofalno izdanje Zrinjskog

Vukas: Navijači, oprostite...

Na veliko iznenađenje Zrinjski je danas u meču 15. kola Premijer lige BiH poražen od Zvijezde 09.

Plemići predvođeni Harijem Vukasom odigrali su utakmicu za zaborav, ništa im nije polazilo za rukom, a to najbolje oslikava i promašaj Kunića iz prvog poluvremena.

"Nažalost izgubili smo. Kako smo ušli u utakmicu, tako smo je i završili. Stvarno smo bili katastrofalni, ponavljam, katastrofalni. Zvijezda 09 je, s druge strane, bila uporna, borbena i uspjela je brzo da dođe i do pogotka. U takvim okolnostima, logično je da dobiješ krila, postaneš čvršči i jači...", rekao je razočarani Vukas nakon utakmice, dodavši:

"Ne preostaje mi ništa drugo nego da se ispričam svima koji vole Zrinjski na ovom sramotnom izdanju. Ne znam više šta bih rekao."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje da se vidi hoće li ovo Vukasu biti posljednji meč na klupi Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...kad cujem da Zrinjski i Tuzla City imaju nekakve navijace slatko se nasmijem...vjestacki klubovi,ovaj prvi stvoren na silu i iz nekakvog inata,oteli i stadion jedinom pravom mostarskom klubu...
11 3
Aduka
heheeh cuj navijaci oprostite gdje je ovaj vidio navijace
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi