Vukas pred Mladost: To su najgore utakmice

Optimizam među Plemićima

Vukas pred Mladost: To su najgore utakmice

S. Mlaćo

Nakon pobjede u susretu protiv Zvijezde 09 (3:0), nogometaši Zrinjskog sutra će na megdan Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Plemići trenutno na svom kontu imaju deset osvojenih bodova i sada žele nastaviti sa dobrim igrama.

Na današnjoj press konferenciji medijima se obratio šef struke Hari Vukas.

"Čeka nas utakmica u Kaknju protiv protivnika koji nije u bajnoj situaciji. To su ipak najgore utakmice, a kvaliteta je na našoj strani. Ipak, treba je pokazati na terenu", kazao je Vukas.

"Iz utakmice u utakmicu treba biti bolji, pokazati svoj kvalitet i muški izaći na teren, te se dobro oznojiti za svaki bod".

Pogled na tabelu za Zrinski sada je mnogo ljepši.

"Uvezali smo dvije pobjede, ali ima još mnogo utakmica".

Zrinjski u gostima ove sezone nije slavio.

"Igrali smo sa dvije ekipe koje su među tri prvoplasirane na tabeli. I oni su se dobro namučili da uzmu bodove protiv nas, a to je bilo u onom evropskom periodu. Svjestan sam i svoje odgovornosti, no ostavili smo to iza sebe".

O igračkom kadru kaže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rugašević je počeo sa laganim trčanjem i neće biti u kadru, van je K. Stanić, te Tičinović, dok Govedarica ima malih problema, pa ćemo vidjeti".

"

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mirko
Ima još puno utakmica,tek je počelo prvenstvo,ali ova se mora dobiti i iskoristiti sarajevski derbi i skroz se primaknuti vrhu ,naročito zato jer sada dvije gostujemo zaredom.Imamo ekipu koja mora dobijati ovakve mečeve jer titule se osvajaju protiv Tzv. malih ekipa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi