Vukas: Siguran sam da će Musemić znati pronaći najbolje rješenje
FOTO: Jabuka.tv

Trener Zrinjskog najavio gostovanje

Vukas: Siguran sam da će Musemić znati pronaći najbolje rješenje

A. Čaušević

Već u prvom susretu nove sezone Premijer lige snage će odmjeriti ekipe koji su glavni konkurenti za titulu. 

Na stadionu Asim Ferhatović Hase snage će odmjeriti Sarajevo i Zrinjski. Trener Plemića Hari Vukas je istakao da Plemići u bh. prijestolnicu dolaze s velikim očekivanjima.

"Najljepše moguće otvaranje prvenstva, protiv prvaka, protiv ekipe prema kojoj imamo veliki respekt, protiv Celtica su se dostojno predstavili, dobra su ekipa, izbalansirana i kompaktna, ali i mi smo dobra, izbalansirana i kompaktna ekipa. Idemo u Sarajevo s velikim očekivanjima", rekao je Vukas.

"Druga utakmica protiv Celtica ih je dosta iscrpila, ali to ne mora ništa da znači, regeniranje je brže nego u prošlosti. Očekujemo dobru utakmicu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali su par kvalitetnih dolazaka, ali i odlazaka, neki igrači su i ozlijeđeni. Ali sam siguran da će trener Musemić znati pronaći najbolje rješenje i izvesti najbolji mogući sastav", riječi su trenera Plemića.

Vukas je dodao da su svi igrači biti spremni izuzev Damira Zlomislića i Marija Tičinovića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Tek stigao u PL a vec shvatio da mu je najjaci adut protiv FKS ustvari usref hahahahaha
0 8
Ludilo_brale
Hari i momci sretno večeras .. SAMO JAKO , HŠKZ !!
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi