Vukašin Benović napustio Zvijezdu 09, karijeru nastavlja u Slogi

Iskusni bek

Vukašin Benović napustio Zvijezdu 09, karijeru nastavlja u Slogi

E. Škorić

Vukašin Benović (33) napustio je Zvijezdu 09 i već ima novi klub.

Defanzivac, koji je u Premijer ligi igrao s nekoliko klubova kao što su Borac, Slavija i Mladost Velika Obarska, napravio je još jedan transfer.

On je ovog ljeta napustio Zvijezdu 09, koja je ispala iz Premijer lige, pa je potpisao za Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

"Nakon godinu dana provedenih u Zvijezdi 09, vraćam se u Slogu. A kad se negdje vraćate, to govori kako vam je bilo tu ranije. Zahvalio bih se predsjedniku Krbanjeviću na još jednom pozivu i šansi koju mi je ukazao. Već sam se priključio ekipi i mogu reći da je sastav odličan, ali i da se izuzetno ozbiljno radi", kazao je Benović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Benović je ove sezone upisao 17 nastupa u Premijer ligi i jedan u Kupu, a prije Zivjezde igrao je upravo u Slogi. Kairjeru je počeo u Rudaru iz Ugljevika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije