Vukasović suspendovan na tri mjeseca

Zbog propusta na meču Čelik - Željezničar

Vukasović suspendovan na tri mjeseca

Komitet za sudije i sudijska pitanja Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine suspendovao je sudiju Radoslava Vukasovića na tri mjeseca.

Ovaj je sudija sudio utakmicu 24. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Čelika i Željezničara na Bilinom Polju, te je na tom susretu imao nekoliko diskutabilnih odluka.

Prije svega, zamjera mu se što nije pokazao crveni karton igraču Čelika Aladinu Isakoviću, koji je to sigurno zaslužio. Ovaj je igrač namjerno laktom udario igrača Željezničara Pericu Stančeskog, ali Vukasović ga za to nije sankcionisa prema propisima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.