Trener iz Srbije povukao ekipu sa terena nakon skandaloznog gola, sudija uzalud čekao da se vrate

On je tako odlučio

Trener iz Srbije povukao ekipu sa terena nakon skandaloznog gola, sudija uzalud čekao da se vrate

E. Oštraković

Još jedna nevjerovatna odluka sudije desila se jučer u Indiji. Ipak, sve nije imalo tako dobar epilog jer je nakon odluke sudije, trener Kerala Blastersa odlučio povući ekipu sa terena.

Trener Kerala Blastersa, Ivan Vukomanović, nije htio da ostane nijem na nepravdu koja se desila njemu i njegovoj ekipi.

Nakon što je njegova ekipa primila neregularan gol, Vukomanović je odlučio prekinuti utakmicu, te izvesti svoju ekipu sa terena.

Sve se desilo na završnici indijskog prvenstva, a njegova ekipa je nakon svega ostala bez prilike da se bori za titulu.

U četvrtfinalu play-offa indijske Super Lige Kerala Blastersi su gostovali kod Bengalurua.

Nakon regularnog dijela utakmice nije viđen niti jedan gol, te su se igrali produžeci. U 106. minuti Bengaluru je poveo, a utakmica je tada i završena.

Naime, igrači Kerala Blastersa pravili su živi zid, a Sunil Chhetri je šutirao i postigao gol.

Zbog toga štoga je sudija sve ovo dopustio, Vukomanović je bio jako bijesan, te je odlučio da svoju ekipu izvede sa terena.

Sudija je čekao da se Vukomanović vrati na teren s igračima, a nakon što se to nije desilo, svirao je kraj utakmice i Bengaluru je prošao u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti